Es renoven 7 zones de jocs infantils a Nou Barris

El projecte vol actualitzar els elements i les instal·lacions per promoure l’esbarjo a l’aire lliure

L’Ajuntament ha anunciat una inversió de 1,8 milions d’euros per millorar un total de 41 àrees de jocs infantils de la ciutat, de les quals 7 són a Nou Barris. L’objectiu és adequar-les i renovar-les per afavorir la proximitat dels jocs als nens i nenes, garantir la màxima qualitat i seguretat de les instal•lacions i promoure l’esbarjo a l’aire lliure. En concret, es faran els canvis necessaris per substituir els elements de joc i d’infraestructura malmesos de les àrees i que, per la seva antiguitat i el seu desgast per l’ús intensiu, han esdevingut obsolets o fa falta que es renovin. Es faran actuacions integrals o parcials, i se substituiran jocs, paviments, tanques, encintats i mobiliari urbà. Les àrees que es milloraran estan situades a Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

A Nou Barris, es preveu fer 12 actuacions a les següents àrees de jocs infantils: parc del Turó de la Peira, plaça del Virrei Amat, passeig de Verdum, plaça de Joaquim Serra, plaça de les Roquetes, Jardins de José Ignacio Urenda (a l’interior de l’illa del passeig de la Peira i el carrer del Peñalara) i a la cruïlla dels carrers d’Escultor Ordónez, Brossa i Pintor Alsamora.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies