Nou Barris amplia la xarxa de carrils bici

L’Ajuntament vol potenciar l’ús de la bicicleta a tota la ciutat

Els amants de la bicicleta tenen més quilòmetres per recòrrer a Nou Barris. El primer semestre de l’any s’ha iniciat i finalitzat el carril del carrer de La Jota en el tram comprès entre la plaça del Virrei Amat i l’avinguda Meridiana. S’ha unificat el traçat i millorat la senyalització. És un carrer de secció convencional amb voreres i calçada a desnivell en sentit muntanya.

Abans de finals d’any s’ha d’iniciar la construcció de 14 carrils bici més a tota la ciutat amb la previsió d’arribar als 308 km l’any 2018. Un creixement que també anirà lligat a l’ampliació d’aparcaments de bicicleta amb l’objectiu de passar de les 25.107 places actuals a les 30.000. També es preveuen millores en la senyalització en les vies que registrin una major conflictivitat entre vianants i ciclistes.

A més, s’està implantant nova senyalització horitzontal que s’inclourà a tots els carrils bici bidireccionals i en tots aquells unidireccionals en què les bicicletes circulin en sentit contrari al dels cotxes. Es tracta d’un pictograma que pretén alertar als vianants de la possibilitat que els ciclistes puguin circular en sentit contrari als vehicles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies