Obertes les inscripcions per al Correbarri 2016

Els districtes tornaran a competir en una cursa popular pels carrers de Barcelona

Ja han arrencat les inscripcions per a la cinquena edició del Correbarri. La cursa, que fa competir als deu districtes de Barcelona en una festa de l’esport popular, enguany tindrà lloc el 16 d’octubre. Com ja és habitual el Correbarri es disputarà en un circuït de 10 quilòmetres pels carrers del districte de Ciutat Vella i pel Port de Barcelona.

Aquesta prova, que organitza el Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, proposa als atletes que s’inscriguin indicant a quin districte pertanyen, de manera que corren portant samarretes de diferents colors, representant al seu districte com si fos un equip. D’aquesta manera a la classificació general individual s’afegeix una classificació per districtes.

Tots aquells amants de l’atletisme popular que vulguin participar al Correbarri 2016 trobaran tota la informació per poder-se inscriure entrant al web de la cursa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies