El solar de Can Valent es prepara per acollir els horts del Pla Buits

La peça va ser adjudicada a l’Assemblea d’Aturades i Aturats de Nou Barris

Avancen les obres per reconvertir el solar adjacent a la masia de Can Valent en horts urbans dins el Pla Buits 2015. A hores d’ara ja es poden identificar les parceles dels futurs horts així com els canals que permetran el drenatge de l’aigua de rec. Un espai que fins ara era utilitzat com aparcament provisional i que l’Ajuntament està condicionant perquè s’hi pugui conrear. S’han eliminat els matolls i els desnivells del terreny.

El projecte d’horts, que donarà ús a un solar de prop de 600 metres quadrats al carrer del Pintor Alsamora, serà gestionat per l’Assemblea d’Aturats i Aturades de Nou Barris amb la participació de diverses entitats del barri de Porta.

Aquest projecte d’hort comunitari també inclourà una vessant solidària, ja que es preveu que les hortalisses que s’hi conrein es puguin destinar a famílies necessitades de Porta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies