El Mercat de Canyelles guanya una plaça central per a esdeveniments

 

Dos ascensors substituiran la rampa central per millorar la mobilitat

El mercat de Canyelles ha estrenat un espai central nou al lloc on fins fa uns dies hi havia rampa que connectava les dues plantes. Ara s’instal·laran dos ascensors que milloraran la mobilitat i s’estrenaran banys nous. Tot plegat satisfà a clients i paradistes. “La rampa quedava una mica al mig i dificultava la visió i també la mobilitat, ja que es podia passar per sota però lògicament era molt baix. I això era problemàtic” – explica Pere Rius, client del mercat. “Hem sortit guanyant perquè la rampa era com un mur davant la parada – afegeix Juan Alberto Berbel, concessionari- la gent es feia cops contra la rampa, hi havia poca visibilitat de les parades. Ara és més lluminós i ample”.

Del 8 al 22 d’agost el mercat va romandre tancat per fer la transformació més gran que ha sofert des de la seva inauguració l’any 1987. El projecte d’obres tenia dos objectius: millorar la mobilitat dins l’equipament amb la substitució de la gran rampa central per dos acensors que, a més, baixessin fins a l’aparcament soterrani, i guanyar un espai per poder realitzar activitats, tallers i esdeveniments.  “Fins ara no es podien fer actes com ara degustacions o festes per al barri, ara s’ha guanyat amplitut” – explica María José Viñas, vicepresidenta de la Junta de concessionaris del Mercat de Canyelles.

A hores d’ara, la rampa ha desaparegut i està a punt de començar la instal·lació dels ascensors. En breu els clients i comerciants també estrenaran lavabos nous, que s’han desplaçat per fer espai per als ascensors. I les obres també renovaran el terra per eliminar les restes de l’antiga rampa. Aquest conjunt de millores quedarà enllestit a finals d’any. Els paradistes volen estrenar molt abans l’espai central, i és per això que ja organitzen una nit de tapes per al proper 8 d’octubre, coincidint amb la festa major de Canyelles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies