Festa Major de Verdum 2016

El barri dedica el matí a conéixer la seva història

Aquesta setmana Verdum viu la Festa Major amb un programa d’activitats variat i per a totes les edats. Ahir es va viure una tarda de tallers de circ, demà un concurs de dj’s, i avui l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris convida els veïns de Verdum i de fora de Verdum a conéixer la història de la zona mitjançant una passejada pels principals indrets i símbols. La ruta comença a la parròquia de Sant Sebastià, clau per al moviment veïnal dels anys 60 i 70, a les 10h del matí, i recorrerà episodis ja desapareguts com les Vivendes del Governador o el safareig públic on es rentava la roba.

Com a tota festa major, les activitats augmenten en intensitat i nombre segons s’apropa el cap de setmana. Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies