Aparcaments convertits en espais verds i lúdics per un dia

Porta celebra la tercera edició del Park(ing) day

Al llarg de tot el dia al carrer de Piferrer del barri de Porta se celebrarà el  Park(ing) Day. Aquesta iniciativa va nèixer l’any 2005 a San Francisco per reivindicar ciutats més verdes que apostessin per una mobilitat sostenible. Des de llavors la iniciativa, que se celebra un cop l’any, s’ha escampat per tot el món i en l’actualitat ja són 170 ciutats les que s’hi han sumat. Barcelona hi participa des de l’any 2014 de forma coordinada sota l’impuls de l’Espai Ambiental.

Al llarg del dia diverses persones i col·lectius ambientals, artístics i socials transformen, de forma temporal, places públiques d’aparcament en petits espais verds, lúdics o de descans, amb l’objectiu de reivindicar una ciutat sostenible i pensada per a les persones i no pas pels cotxes.

Enguany el Park(ing) day de Porta arrencarà a les 11h. Al llarg dels dia els veïns que s’apropin al carrer de Piferrer podran trobar activitats informatives, reivindicatives i lúdiques.

Més informació:

Park(ing) Day Barcelona

Park(ing) Day internacional

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies