Dijous, maig 23, 2024
CanyellesLes RoquetesSocietat

Un incendi a Collserola destrueix prop de 20 hectàrees de bosc entre Torre Baró i Canyelles

La columna de fum, visible des de diversos punts de la ciutat, va omplir les xarxes socials d’imatges

Una enorme columna de fum a Collserola, visible des de molts punts de la ciutat, va alertar ahir al migdia a molts veïns. El foc, que es va originar a la carretera Alta de Roquetes, a Torre Baró, es va escampar en direcció al barri de Canyelles i cap al Parc Natural de Collserola, ajudat per les altes temperatures i la humitat.

La gran visibilitat de la columna de fum va fer que ben aviat les xarxes socials s’omplissin de fotografies, vídeos i comentaris fent-ne referència. Els serveis d’emergència també van rebre un allau de més de 500 trucades alertant del foc, que va fer que aquests fessin una crida per tal que la gent comuniqués exclusivament en cas de perill.

De forma preventiva l’ajuntament va desallotjar el centre Can Ensenya, per la proximitat del foc. Una mesura que també van prendre per iniciativa pròpia dos centres educatius de l’entorn: La Salle Horta i l’Institut Escola Turó de Roquetes.

Fins a 12 dotacions terrestres dels Bombers de Barcelona i 14 dels Bombers de la Generalitat, així com 6 mitjans aeris van estar treballant per combatre l’incendi. Una tasca en que van participar també Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, agents rurals i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Després de destruir unes 20 hectàrees, a mitja tarda el foc es va donar per controlat sense que aquest comportès ferits.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies