Tallat per obres de pavimentació el carrer d’Alella

Les obres de reurbanització de la via amplien les voreres per donar prioritat als vianants

Durant el dia d’avui entre les 9 i les 17h el carrer d’Alella quedarà tallat al trànsit completament entre els carrers d’Arnau d’Oms i Desfar. En aquest tram s’estan duent a terme obres de reurbanització i tot i estar tallat, es permet l’accés als aparcaments i als vehicles d’emergències. Avui, però, es fan tasques de pavimentació i la prohibició de circular-hi afecta tothom.

Els treballs de reurbanització volen donar continuïtat a la reurbanització que ja s’ha fet a la part sud del carrer d’Alella, per sota del carrer d’Arnau d’Oms.  S’amplien les voreres per donar prioritat als vianants i es renova la xarxa de clavegueram. També se substitueixen les bombetes dels fanals per llums de tecnología LED i se soterren les línies elèctriques aèries. I, com és habitual en les reurbanitzacions, s’hi col·locarà nou mobiliari urbà i nou arbrat a la zona afectada.

Un cop acabat el tram ente Arnau d’Oms i Desfar, les obres continuaran amunt per Alella fins al carrer de Santanyí. La previsió és que el projecte s’acabi al gener de 2017.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies