La plaça de Sóller vibra amb La Mertxe

Nou Barris acull la cinquena edició de La Festa Major Jove i Participativa de Barcelona

Avui és pròpiament dit el Dia de la Mercè, i, per tant, Barcelona s’omple de propostes culturals i musicals. En el cas de Nou Barris, la Federació de Casals de Joves de Catalunya porten a la plaça de Sóller la cinquena edició de La Mertxe. Es tracta de l’alternativa a la Festa Major de Barcelona que, enguany, està enfocada a visualitzar la gestió comunitària dels espais per part del jovent i a mostrar la feina feta pels diversos projectes. Un d’ells és, precisament, el Casal de Joves de Porta, una entitat que està arrencat i que ja forma part del teixit associatiu del barri. És membre de la plataforma Transforma Porta així com una de les entitats que gestiona el projecte de l’Ateneu la Bòbila de Porta.

La programació de La Mertxe 2016 a la plaça de Sóller inclou una paellada, tabalada i concerts. L’entrada és gratuïta però, això sí, els organitzadors demanen que els assistents portin el got, ja que es tracta d’una festa sostenible.

Programa:

13h Tabalada amb les colles de percussió dels Casals de Joves de Barcelona

14h Paellada Popular

17h Patxarant Fest amb els PD’s Casaleros

-Heroinas de la Cumbia

-Nassim

19h Gimkama Jove

21h Sopar

22h Concert de la Mertxe amb:

-Tupica

-Ingenieria Tropical

-Drink Hunters

-Dj Totem

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies