Can Dragó renova les pistes d’atletisme

El nou tartan té un pressupost de 600.000 euros

El nou curs començarà una mica més tard a les pistes d’atletisme de Can Dragó, on s’estan fent obres de millora. Els atletes han començat els entrenaments a la zona de gespa de les piscines exteriors, ja que s’està renovant el tartan a les pistes d’atletisme. El que hi havia fins ara estava prou deteriorat després de 10 anys d’ús intensiu per part de dos clubs d’atletisme i diverses escoles, a més dels usuaris d’Eurofitness Can Dragó, l’empresa que gestiona el poliesportiu. Per això l’Ajuntament, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha invertit un pressupost de 600.000 euros per substituir completament la pista.

El tartan nou s’està instal·lant a base de diverses capes de cimentació tal i com ens explica Xavier Fort, director CEM Can Dragó – Eurofitness: “No són rotllos prefabricats sinó que es van posant les capes del material com si estiguessis pavimentant. És una aposta, és una novetat i és la tendència última en la construcció d’aquest tipus de pistes. Esperem que per la comoditat i les marques que es puguin fer sigui una cosa bona.” Un sistema diferent al clàssic sistema de catifa, que canviarà el color grana de les pistes pel blau. Els treballs van començar a principis d’agost. Eurofitness- Can Dragó confia que es compleixin els terminis previstos i les pistes estiguin enllestides per al 12 d’octubre, data en la qual celebren la IV Cursa Eurofitness. El que sí que està en funcionament és l’enllumenat nou amb LED que ha substituït les bombetes tradicionals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies