10 anys fent Ton i Guida

Una exposició commemora els deu primers anys de gestió ciutadana del centre

El vestibul de l’Espai Via Favència acull fins al 22 d’octubre l’exposició fotogràfica 10 anys fent Ton i Guida. Una mostra organitzada per l’Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris conjuntament amb el Centre Ton i Guida que recull les moltes activitats que han tingut lloc en aquest espai al llarg del temps, tant quan feia la funció d’escola com a partir del moment en que es va convertir en centre cívic. Aquesta exposició serveix per commemorar els primers 10 anys de gestió ciutadana del centre.

L’any 1994 l’escola Ton i Guida es va fusionar amb l’escola Pla de Fornells. L’edifici de l’antiga escola va quedar buit, un fet que les entitats de les Roquetes van aprofitar per reivindicar-ne un ús social que mantingués l’esperit de renovació que havia caracteritzat l’antiga escola. Després d’anys de negociacions i d’una primera cessió en condicions precàries l’any 2002 es va iniciar la rehabilitació de l’edifici i l’any 2006 la Plataforma d’Entitats de les Roquetes va engengar el nou projecte. Un centre que seguiria un model de cogestió entre ajuntament i la iniciativa ciutadana. Una experiència que enguany ha arribat als seus primers 10 anys de funcionament.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies