Blues al castell de Torre Baró

Tornen les sessions gratuïtes de l’Associació Capibola

El Castell de Torre Baró i el seu mirador tornen a convertir-se en escenari dels concerts gratuïts de blues de l’Associació Capibola. Els recitals comencen avui a les 11.30h amb l’actuació de Simiows Shocks, i comptarà amb altres dos concerts els propers 8 de novembre i 4 de desembre.  Seran dues hores i mitja de blues amb vistes a Barcelona.

Els organitzadors del cicle, Capibola Blues són els creadors també del Festival de Blues de Barcelona, les Nits de Capibola Blues, el Pic-nic de Blues i l’Escola Taller de Blues de Barcelona. Va néixer l’any 2003 amb la intenció d’apropar aquest estil musical a un ampli espectre de públic. Al llarg d’aquests anys, la seva implicació amb el teixit associatiu de la ciutat l’ha permès dur a terme un projecte de forta voluntat aglutinadora, que uneix en el seu si l’afany divulgatiu, el formatiu, el lúdic i el solidari. Els concerts al castell són la seva última proposta.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies