Veïns i Ajuntament s’al·lien per reclamar millores al poliesportiu Can Cuyàs

Districte també crearà una comissió per definir com serà el nou equipament

El poliesportiu de Can Cuyàs dóna servei als barris de Ciutat Meridiana, Vallbona, Torre Baró i el propi Can Cuyàs. Però fa temps que l’equipament requereix fortes inversions en reformes, i als veïns se’ls acaba la paciència. L’Ajuntament s’ha posat al seu costat per estudiar els problemes i posibles sancions, així com per definir com serà el nou poliesportiu que substituirà aquesta instal·lació degradada.

Els veïns van dir prou quan a l’estiu l’empresa gestora del poliesportiu, Eurofitness, va decidir modificar l’horari i tancar als migdies, a més d’avançar l’hora de tancament als vespres. Aquest va ser el darrer gra de sorra que va fer que els veïns iniciessin una campanya per reclamar millores generals en un equipament amb problemes de de desperfectes, infraestructures i algunes anomalies, com ara un aparell de raig UVA amb la revisió pendent de fa un any, i un sostre d’uralita en un pavelló amb humitats.  Els veïns han fotografiat també desperfectes a la piscina, als vestidors, passadissos i a la sales de màquines. Creuen que cal una renovació forta per posar el servei al dia. Sandra López de l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana afirma: “Està en un estat súper precari. A la piscina on hi ha els nens que vénen de l’escola ens trobem amb el terra aixecat, màquines oxidades, sostres d’uralita, porteries oxidades sense anclar clavar al terra. No hi ha cap lloc a la instal·lació que no necessiti una reforma.”

L’Ajuntament ja s’ha reunit amb l’Institut Barcelona Esport per tractar el canvi d’horaris sobtat i no comunicat que va dur a terme l’empresa gestora. I ha obert un expedient en referència a aquesta qüestió. També s’han reunit amb els veïns i han anunciat actuacions per dignificar l’equipament, al mateix temps que una comissió municipal i veïnal dissenya com ha de ser el futur poliesportiu del barri.

La regidora de Nou Barris, Janet Sanz ha afirmat que “Es desenvoluparan de forma immediata una sèrie de millores de manteniment i de neteja per aconseguir que les instal·lacions estiguin en condicions dignes i el compromís que hi haurà un nou equipament per Can Cuyàs. I que volem començar a construir com volem que sigui aquest nou equipament amb els veïns i veïnes des d’ara mateix.” Aquestes actuacions han estat ben rebudes pels veïns, que, però, no volen baixar la guàrdia fins que vegin coses concretes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies