Comerciants i paradistes de Nou Barris es llencen avui al carrer

El districte celebra el Comerç de Nou Barris es mou i la Nit de Tapes del Mercat de Canyelles

Els botiguers de Nou Barris celebraran avui la darrera sortida al carrer del cicle el Comerç de Nou Barris es Mou, una iniciativa que vol promocionar el comerç de proximitat i impulsar el sector. La mostra, que se celebrarà a la plaça de Garrigó de 10h a 20’30h, comptarà amb activitats diverses i tallers, així com degustació de vedella rostida a l’estil tradicional.

Al vespre, en el marc de la Festa Major de Canyelles, se celebrarà una activitat gastronòmica: la Nit de tapes al Mercat. Una activitat en què l’espai de compres del Mercat de Canyelles canviarà el producte fresc per una autèntica desfilada de tapes elaborades pels mateixos paradistes. El mercat obrirà les portes de 20 a 24h, en una jornada que anirà acompanyada d’animació infantil, música i un sorteig de 500 euros en vals de compra.

La primera nit de tapes també servirà per inaugurar el nou espai central del mercat, guanyat amb l’eliminació de la rampa que comunicava la planta principal amb el pis superior. Un nou espai que els paradistes del Mercat de Canyelles valoren molt positivament i que creuen que els permetrà poder fer més activitats com aquestes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies