La cursa Eurofitness arriba a la seva quarta edició

La prova omple avui de corredors els carrers de Porta

Els carrers de Nou Barris s’omplen avui d’esport popular en la quarta edició de la cursa Eurofitness. L’esdeveniment esportiu, que organitza Eurofitness, començarà a les 9’30h al carrer de Roselló i Porcel, davant de Palestra. La prova consta de dues curse: una de 5 km i una de 10 km.

El circuït, que està homologat, circularà pel carrer Rosselló i Porcel, l’avinguda Meridiana, el carrer Pintor Alsamora, el passeig d’Andreu Nin, el carrer de la Vèlia, el carrer d’Alella, el carrer d’Arnau d’Oms, el carrer de la Maladeta, el carrer d’Alloza, el carrer Pi i Molist, el Passeig de Verdum, la plaça de la República, el passeig de Valldaura, la plaça dels Avis, el carrer Escultor Ordoñez, el carrer de la Maladeta, el carrer Estudiants, el carrer Deià, el carrer Pi ferrer, l’avinguda Rio de Janeiro, el passeig de Valldaura, el passeig d’Andreu Nin per acabar novament al carrer Roselló i Porcel.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies