Dubtes sobre formació i currículums centren la II Mostra d’Inserció i Ocupació de la Zona Nord

La jornada presenta un mapa amb els locals comercials disponibles per a emprenedors

La Biblioteca Zona Nord ha acollit avui la segona edició de la Mostra d’Inserció i Ocupació de la Zona Nord. La trobada ha reunit tota la xarxa d’entitats que treballen per la inserció laboral dels veïns dels barris de Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró. Les entitats Fundació Jovent, Cruïlla i Càritas, juntament amb les iniciatives municipals PIJ Nou Barris, Barcelona Activa i el Programa Làbora, han ofert recursos sobre formació, plans ocupacionals i emprenedoria. A més, s’han realitzat xerrades amb consells per millorar el currículum, la recerca de llocs de treball i les entrevistes de feina, i fins i tot, els assistents han pogut lliurar, per la tarda, la seva candidatura al departament de Recursos Humans de McDonald’s. “La gent té dubtes sobre on pot anar a formar-se, on pot anar a oferir el currículum, on pot rebre aquesta petita orientació” – afirma Carmen Ginesta, del programa Labora. La jornada va comptar amb gran nombre d’assistents, bona part procedents de plans ocupacionals o d’entitats com el Cruïlla, que van acollir positivament la iniciativa. “Els joves gairebé no tenim experiència perquè hem estat estudiant els darrers anys, però hem descobert a la xerrada que si has fet voluntariat o has ajudat a la família en el negoci ho pots incloure al currículum – explica Carla González, una de les participants- Jo no ho sabia i omplia el currículum amb les poques feines que feia, i ara veig que podia haver-ho omplert més”. La primera mostra de la Xarxa d’Inserció i Ocupació de la Zona Nord va posar l’accent en el cooperativisme i l’emprenedoria com a sortida de l’atur. La segona mostra també ha ofert recursos en aquest sentit, i ha presentat als veïns un mapa del barri amb les dades i els contactes dels locals comercials disponibles per poder engegar un negoci.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies