El Parc de la Guineueta s’omplirà avui de cobles i sardanes

L’Aplec de la Sardana de les Roquetes arriba a les 48 edicions.

La sardana, tal i com la va definir el poeta Joan Maragall, “la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan” serà avui la protagonista al parc de la Guineueta. Un any més el parc s’omplirà de música de cobla i de dansaires en motiu de l’Aplec de la Sardana de les Roquetes. Una les cites més clàssiques del calendari sardanístic de Barcelona, que enguany arriba a la seva edició número 48.

Des de les 10h i fins a les 16h, quatre de les coples més reconegudes del país: La Principal de la Bisbal, Montgrins, Sant Jordi i Principal del Llobregat, posaran el fil musical a aquesta trobada. Una de les dates assenyalades en el calendari de la cultura popular a Nou Barris, que cada any porta gran quantitat d’amants de la sardana i a molts curiosos fins al parc de la Guineueta per participar de la festa.

En cas de mal temps l’organització ha previst que l’aplec es traslladaria al Poliesportiu de Can Dragó.

Podeu consultar tot el programa de cobles previstes en aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies