El Centre Obert Muntanyès obre les seves portes a Verdum

El nou centre de la Fundació Pare Manel alliberarà espai al Casal de Barri del Verdum

El Centre Obert Muntanyès, un projecte de la Fundació Pare Manel, ha obert les portes al carrer Robert Robert, al barri de Verdum. L’entitat de lleure, però, no és nova, ha anat creixent al llarg dels anys fent ús d’espais diversos del barri. Des de fa uns anys l’espai ha tingut el Casal de Barri de Verdum com a seu. Un fet que ha limitat l’ús dels espais i dels horaris de totes dues entitats.

Actualment participen a les activitats de lleure del Centre Obert Muntanyès 80 voluntaris i fins a 250 nens i joves. El nou centre està equipat amb una cuina i les sales dispossen d’accès a Internet. Un projecte que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Generalitat i de l’Ajuntament i per les aportacions d’entitats privades, com la Fundació Esico o l’empresa Nexica.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies