Acaba l’urbanització del carrer del Pedraforca

Una nova fase d’obres obrirà una sortida de la via cap a la rotonda de Can Cuiàs

Aquesta setmana han acabat les obres de remodelació del carrer del Pedraforca, a Ciutat Meridiana. Amb les obres s’ha construït un col·lector d’aigües, s’ha pavimentat el carrer i s’hi ha instal·lat enllumenat eficient. Els vianants han guanyat prioritat amb l’ampliació de les voreres. A més, s’han construït rampes i escales per facilitar l’accés a les porteries o espais entre blocs. Les obres havien d’haver acabat fa un mes però s’han endarrerit per les modificacions que els veïns han introduït al projecte inicial. Així, s’han pavimentat espais d’aparcament privat dels blocs o es col·locaran xarxes a espais comunitaris. Tot i la satisfacció veïnal en general, també hi ha algunes queixes. Les principals són la pèrdua de places d’aparcament lliures al carrer i, sobretot, el fet que encara no s’ha fet la sortida del carrer. És a dir, Pedraforca desemboca ara per ara en un cul-de-sac, però està previst que en una segona fase d’obres es faci una sortida del carrer cap a la rotonda de Can Cuiàs, a través de la vessant de la muntanya. Els veïns haguessin preferit que aquest tram nou s’hagués fet abans d’urbanitzar el carrer. Però a hores d’ara, l’Ajuntament encara tramita les expropiacions de terreny que cal fer per poder urbanitzar aquest vial nou, i la intenció seria començar les obres a principis de l’any vinent si tot va bé. Els veïns també es queixen que queda pendent de la segona fase també la connexió del col·lector amb el clavegueram a la part inferior del carrer, i ara s’aboca l’aigua de pluja directament a la muntanya.

 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies