La Zona Nord se sent “oblidada” per la FAVB i l’Ajuntament en la pacificació de la Meridiana

Les entitats veïnals reclamen que els tres barris s’incloguin en el pla per millorar l’entrada i sortida de Barcelona

Els representants veïnals de la Zona Nord de Nou Barris han expressat mitjançant una carta oberta sentir-se molestos amb la FAVB i l’Ajuntament. Literalment diuen sentir-se com a “fills abandonats”  i denuncien “la falta de responsabilitat política per part de l’Ajuntament de Barcelona i la falta de recolzament de la FAVB cap a la Zona Nord”. Asseguren que en un moment en què es planteja la pacificació de la Meridiana, senten que el consistori els “obvia en el seu projecte” i els deixa fora del pla. Critiquen que la ciutat no acaba a les dues Trinitats i que els barris de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona suporten la contaminació acústica i atmosfèrica de les autopistes d’entrada i sortida a Barcelona, a més de les vies de la Renfe.

Pel que fa a la FAVB, l’acusen d’ignorar, a favor de barris més poblats, la Zona Nord a l’hora d’organitzar ”activitats o accions reivindicatives com les d’aquest dissabte dia 22”. Els representants veïnals afirmen que des de la FAVB se’ls ha demanat disculpes però pensen que és tard. Per part de l’Ajuntament els han convidat a la propera reunió.

En el text, les associacions de veïns de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona anuncien que d’ara endavant seran “inflexibles a qualsevol projecte que comporti l’empitjorament de la qualitat de vida dels barris de la Zona Nord en actuacions que es realitzin en nom del ‘Bé Comú’.”A més, han deixat caure posibles accions per reclamar millores.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies