Canyelles celebra el Consell de Barri

A la sessió es presentarà el  Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris

El local de l’AV Canyelles (situat al carrer de Federico García Lorca, 27) s’obre a partir de les 19h al debat i la informació sobre els temes més locals del barri. La sessió de l’òrgan participatiu més proper de l’administració municipal repassarà temes pendents i en evolució, com les diverses obres en marxa o a punt de començar. També es presentarà un nou conseller adscrit al barri i s’informarà sobre  el  Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris. El consell conclourà amb una ronda de precs i preguntes dels assistents.
Concretament l’ordre de tots aquests punts del dia és la següent:

1. Presentació nou conseller

2. Pla de Desenvolupament Econòmic del Districte de Nou Barris

3. Temes pendents

4. Precs i preguntes

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies