Soroll nocturn a l’skatepark de la via Favència

L’AV Verdun reclama que es limiti l’horari d’ús de les pistes de patinatge

L’AV Verdun demana que es reguli l’ús nocturn de les pistes de patinatge de la via Favència. Alguns veïns es queixen que hi ha joves patinant fins ben entrada la nit i fan soroll amb els monopatins. Julio Avellán de l’Associació de Veïns de Verdun demana “A veure si és posible que els horaris disminueixin perquè estan fins a les tantes de la matinada utilitzant les pistes. Llavors és agafar un horari perquè la gent ha de descansar perquè ha de treballar a l’endemà.”

La pista no té cap mena de tanca i per tant s’hi pot accedir lliurement tota la nit. Sí que hi ha un regulador de llum i es baixa la intensitat de l’enllumenat led, però la iluminació encara és suficient com perquè hi romanguin patinadors. El col·lectiu que gestiona les pistes han parlat amb els veïns i es mostren comprensius a les queixes, però asseguren que el problema són els patinadors que vénen per lliure, tan de fora del barri com estrangers, i que escapen a la seva gestió. Des del veïnat s’han posat queixes al Síndic de Greuges i a l’Ajuntament. Reclamen que s’apagui completament la llum o que es tanqui el recinte a partir d’una hora. Com a resposta, la regidora de Nou Barris els va assegurar que estudiaria el tema amb l’Institut Barcelona Esports, responsable d’aquest skatepark.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies