El Blues conquereix el Castell

Els Simews Shock actuen avui dins del cicle Blues al Castell

Un diumenge més el Castell de Torre Baró s’omple de Blues. Un cicle d’actuacions que organitza l’Associació Capibola Blues i que un diumenge al mes, des d’octubre fins a novembre porta el blues a un escenai excepcional com el castell. Un espai on participen bandes sorgides de l’Escola de Blues de Barcelona. Avui a les 11’30h actuaran els Simews Shocks, una banda formada per alumnes de l’escola i per alguns antics membres de la banda Mancuso.

Nascuda l’any 2003 amb l’objectiu d’apropar el blues al gran públic, Capibola Blues és també l’entitat impulsora del Festival de Blues de Barcelona, les Nits de Capibola Blues, el Pic-nic de Blues i l’Escola Taller de Blues de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies