La Prosperitat estrena hort!

El projecte Ecovincles comença a treballar la terra del nou hort comunitari

Avui es comença a treballar la terra de l’hort comunitari de la Prosperitat. Un espai fins ara abandonat que va entrar dins del Pla Buits que impulsa l’Ajuntament. El projecte del nou hort, anomenat Ecovincles, està gestionat per l’Associació de Veïnes i Veïns de la Prosperitat amb el suport de diverses entitats, com l’Associació Juvenil Socio-cultural de Prosperitat, Userda 9 i Civicwise, entre d’altres veïnes i veïns del barri.

La creació d’aquest hort urbà comunitari vol servir per impulsar activitats que impliquin el veïnat i que serveixin per impulsar projectes lligats al coneixement i el respecte pel medi ambient. Per això es conrearan verdures i hortalisses biològiques temporeres, autòctones i plantes típicament medicinals, així com herbes aromàtiques. També es vol impulsar un projecte de recollida i filtració d’aigües pluvials, per tal de mantenir el projecte ecològic amb un rec per gota a gota.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies