Consell de Barri al Turó de la Peira

Durant la sessió s’informarà sobre les obres del poliesportiu i de l’illa d’habitatges protegits

El barri del Turó de la Peira celebra avui el seu consell de Consell de Barri. La sessió tindrà lloc a les 19 h, a l’Espai Jove les Basses, al carrer Teide número 20 i com sempre està obert a tothom. Veïns i comerciants estan pendents d’aquesta sessió per informar-se dels avenços de les obres del nou poliesportiu que substitueix la piscina Turó i el camp de futbol sala del Montsant. Un altre tema que preocupa és el futur equipament que s’ha de situar als baixos de l’illa que s’està construint al carrer de Montsant. Els veïns volen conéixer el projecte. A més, també sortirà l’error administratiu que retardarà el bateig de la plaça d’Humberto Rivas.

El consell constarà dels següents punts a l’ordre del dia:

1. Pla de Desenvolupament Econòmic de Proximitat

2. Informació sobre actuacions urbanístiques al barri

3. Informació sobre Jornades del Pla de Salut al barri

4. Diversos

5. Precs i preguntes

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies