Consell de Barri de Porta

Can Verdaguer acull la sessió avui a les 19.30h

El barri de Porta celebra avui el seu Consell de Barri. La sessió tindrà lloc al Centre Cívic Can Verdaguer, al carrer de Piferrer 94, a partir de les 19.30h.  ala sessió està previst, entre altres punts de l’ordre del dia, que s’abordin alguns temes urbanístics importants per al barri, com ara les mesures que l’Ajuntament està planejant per pacificar la Meridiana o l’estat actual del procés participatiu per definir com s’ha de remodelar la plaça de Sóller. A més, també s’informarà sobre altres obres en marxa al barri. Els veïns assistents també exposaran els seus dubtes, queixes o preguntes al final de l’ordre del dia, que és el següent:

1.Pla de Desenvolupament Econòmic de Proximitat

2.Retorn dels punts tractats a l’anterior Consell de Barri

3.Informacions urbanístiques (Avinguda Meridiana, plaça de Sóller, obres menors a diversos carrers)

4.Temes diversos

5.Precs i preguntes

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies