El bus del barri arribarà a la part alta del Turó de la Peira

El 122 afegirà tres parades al recorregut per pujar pel carrer de la Vall d’Ordesa

Els veïns del Turó de la Peira han rebut la confirmació de TMB perquè el bus de barri 122 arribi fins a la part alta del barri. Després d’unes obres d’adaptació d’un parell de girs, l’Ajuntament s’ha compromés a intentar que el recorregut es modifiqui a finals d’any per connectar els veïns amb el CAP i altres serveis.

Fa anys que els veïns del Turó de la Peira reclamen que la línia 122 del bus del barri ampliï el recorregut per connectar els veïns de la part alta del barri, la compresa pels carrers de la Vall d’Ordesa i Canfranc, amb serveis importants com el CAP Turó, el mercat de la Mercè o el metro. En aquesta zona hi ha un institut i una escola, i hi viu molta gent gran que, ara per ara, té problemes per desplaçar-se. La demanda veïnal era que el bus pugés pel passeig de Fabra i Puig  i entrés per Vall d’Ordesa, per continuar fins al carrer del Cadí i baixar pel del Teide. Això suposa ampliar el recorregut una illa allargassada. Durant tot aquest temps, TMB ha al•legat que els vehicles tindrien problemes per circular per alguns dels carrers, estrets i amb corves pronunciades. Per això, l’Ajuntament ha fet obres que han adaptat els girs més complicats, al carrer de Canfranc i a l’entrada del carrer de la Vall d’Ordesa. Però un cop acabades les obres, els veïns han continuat esperant la modificació del recorregut. Fins ara, que TMB ha donat el vist-i-plau a l’itinerari nou i ha començat els tràmits per posar-ho a la pràctica. Els veïns han demanat que és faci realitat pel Nadal, una data que l’Ajuntament s’ha compromés a intentar fer-la viable.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies