Comencen les obres d’urbanització de la plaça de les Dones de Nou Barris

Es preveu que la nova plaça s’estreni a mitjans del 2017

 

Ha començat la darrera fase d’obres d’urbanització de la plaça de les Dones de Nou Barris, al barri de les Roquetes. Un nou espai de 4.100 metres quadrats entre els carrers de Les Torres, Nou Barris i Port de la Selva, que ha estat batejat pel veïnat del barri en homenatge a les dones del districte i a la seva lluita per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.

Una plaça que ha estat dissenyada amb la participació de les entitats de les Roquetes i que vol crear un espai verd per enllaçar l’entorn del Mercat de Montserrat amb la part alta del barri i el parc del Pla de Fornells, uns punts separats per grans pendents. Per facilitar la comunicació es traçaran un seguit de camins, que no superaran el 6% de pendent que marquen les normatives d’accessibilitat, i que circularan entre parterres enjardinats.

La plaça vol crear espais públics d’ús veïnal com una zona de jocs infantils adaptats i incorporarà arbres com bedolls, acers, til·lers, lledoners i tipuanes conjuntament amb d’altres arbustos. Es preveu que el cost d’aquesta segona fase d’obres sigui de 1,4 milions d’euros i que la plaça es pugui inaugurar a mitjans de l’any vinent.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies