L’Ateneu La Bòbila de Porta celebra el primer aniversari

Durant la jornada festiva es donarà a conèixer el nou logo de l’entitat

L’Ateneu La Bòbila celebra avui el seu primer aniversari amb una jornada festiva oberta al barri, carregada d’activitats lúdiques però també convidant al debat, a la reflexió i a la participació.  I és que volen fer créixer el projecte i per això, a banda de concerts i actuacions, proposen als assistents plantejar-se el present i sobretot el futur de l’equipament. Un pas per consolidar el projecte, és precisament la presentació del nou logo de l’Ateneu La Bòbila, escollit mitjançant un concurs.

La Bòbila es va crear a l’espai de l’antic centre cívic Porta Sóller. L’activitat d’aquest centre s’havia traslladat a la masia de Can Verdaguer, però algunes entitats van voler recuperar els sòtans de la plaça de Sóller per fer-hi les activitats que no tenien cabuda a Can Verdaguer per falta d’espai. Són diverses les entitats que tenen a l’Ateneu La Bòbila com a seu: l’Assemblea d’Aturades i Aturats de Nou Barris, l’Agrupació Scout Creu del Sud, l’associació 500×20, Av Porta, grup de Dones de Porta, AFEM Nou Barris, Porta’m a l’Hort, Porta Cultural, el Casal de Joves de Porta, Òmnium Cultural de Nou Barris, Club Petanca Alcúdia, l’associació cultural La Lotteria i l’associació Asia Salut i Agroecologia. L’equipament està gestionat per un equip de treball creat fa uns mesos i anomenat La Totxana que, segons informa al seu web, proposa com a eixos transversals d’actuació altres visions més socials, crítiques, diverses i transformadores de la societat i l’economia, juntament amb la defensa de la justícia i els drets socials. Tot basant-se sempre en la participació comunitària. Ara, entre altres, tenen com a repte la remodelació de la plaça de Sóller, que volen que comporti una apertura de l’espai, que ara queda amagat darrera els porxos i les escales. Aquesta remodelació també ha d’incloure obres que millorin la visibilitat de l’Ateneu La Bòbila.

 

Programa:

9h Obrim portes

9.30h Esmorzar gratuït a càrrec de l’Ateneu La Bòbila de Porta

10-13.30h Procés participatiu a càrrec de la cooperativa ETC’S. Aquest procés serà obert a tot el veïnat, col·lectius i individus que vulguin participar, allà mirarem de donar resposta entre altres a les següents preguntes: Com hem arribat fins aquí? On som? On volem anar? Com podem millorar?

14.30 -17h Dinar Popular i Sobretaula a càrrec de l’Ateneu La Bòbila

18h – 20.30h Cabaret amb actuacions de diversos artistes

21h Entrega del premi del disseny guanyador del concurs de logo de l’Ateneu La Bòbila de Porta

21.30h Sopar. Una varietat d’entrepans i guarnicions a càrrec de l’Ateneu La Bòbila de Porta

22h Concerts de Cloenda

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies