Una obra de teatre per debatre sobre la igualtat dins la família

L’Ateneu presenta l’espectacle “Escolta’m” de la companyia Impactat

L’Ateneu Popular de 9 Barris ofereix avui una jornada de diversió i reflexió entorn la família. Tot plegat a l’hora del vermut i oferint la possibilitat de quedar-se a dinar a preus popular. La companyia Impactat Teatre presenta a les 12h l’espectacle “Escolta’m”, una obra de teatre-fòrum sobre la igualtat dins la família. L’entrada és gratuïta. Un cop acabi, comenaçarà el concert d’Embichadero amb Maria Heinen i Diego Cortez Dúo, un viatge sonor per Llatinoamèrica a través de “tonadas, zambas, vidalas, chacareras argentines, huaynos bolivians, cuecas” i coples tradicionals xilenes. Cançons d’Atahualpa Yupanqui, Violeta Parra, Leda Valladares i Gustavo Pena, entre d’altres.

Pel que fa al menú especial de migdia, els adults hi poden dinar per 7 euros (Hamburguesa completa + Amanida + Nachos amb guacamole) i els infants per 3 (Macarrons amb tomàquet i formatge). Podeu fer les reserves a: bar@ateneu9b.net

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies