El parc infantil del carrer d’Aiguablava es renova

Aquesta és una de les zones de joc previstes per remodelar

Ja han desaparegut el tobogan i altres jocs infantils del parc del carrer d’Aiguablava, cantonada amb el carrer de les Torres. Només se n’ha salvat la font. El parc es renovarà completament tant en jocs com en paviment i tancat. És un dels parcs infantils que l’Ajuntament ha considerat que calia substituir a causa de la intensitat de l’ús i dels anys que porta en funcionament, tenint en compte que es calculen 15 anys de vida útil per als jocs infantils més gaudits pels nens i nenes.

D’igual manera es renovaran completament una dotzena de zones lúdiques a Nou Barris. Les actuacions més importants seran les que es faran a la plaça del Virrei Amat i al Parc Central, però altres barris i racons també veuran rejovenir els parcs infantils.

Fa temps que els veïns i veïnes reivindiquen als plens i audiències una remodelació dels parcs infantils. No es remodelaran tots els parcs amb queixes però sí un gran nombre.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies