Arrenca el 14è Fòrum Fotogràfic Can Basté

L’equipament es convertirà en una gran galeria i punt de trobada fins al dissabte

El centre cívic Can Basté inaugura avui a les 20h un dels seus projectes més emblemàtics, el Fòrum Fotogràfic, que enguany arriba a la 14ena edició.  Es tracta d’un certamen que des de fa un parell d’edicions és bianual i l’objectiu del qual és descobrir, reconèixer i promoure novells creadors que utilitzen la fotografia com a mitjà expressiu. Això ho aconsegueixen de diverses formes. D’una banda, tots els racons de la masia de Can Basté es converteixen en espais expositius. Val a dir que aquest cop, a més, s’estrena un nou espai, la galeria Golfes II que s’ha guanyat amb les darreres obres que s’han realitzat al casalot. L’espai buit del fals sostre de la sala d’actes de la primera planta s’ha convertit ara en un altre espai expositiu.

També han organitzat xerrades, presentacions de llibres i tallers. I no pot faltar el concurs fotogràfic en què divendres i dissabte, els vint fotògrafs finalistes defensaran els seus projectes davant el públic i un jurat format per professionals reconeguts.   I per si fos poc, hi trobareu música, un plató al carrer, market analògic… tot un seguit d’activitats que podeu consultar en el programa i que fan de Can Basté aquesta setmana una visita obligada per a fotògrafs, col·lectius, i per tota la gent que li agrada la fotografia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies