Els regals comprats a comerços del barri tindran “l’autèntic paper del Nadal”

L’Ajuntament vol potenciar el consum de proximitat i reduir residus

La campanya vol potenciar les compres als petits comerços de barri. Per això, aquestes festes, els regals de Nadal que es comprin a les botigues associades de Nou Barris entre el 10 de desembre i el 5 de gener, poden ser embolicats amb el que han anomenat “l’autèntic paper de Nadal”. Consisteix en paper sostenible i roba solidària reciclada que han estat produïts per la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia, a partir d’una iniciativa de la cooperativa Tarpuna. S’han creat més de 6.000 embolcalls diferents de roba, un reflex de la diversitat del petit comerç. Aquest embolcall no es trobarà, però, als establiments, sinó en un punt d’embalatge que en el cas de Nou Barris se situarà a la  confluència entre la plaça del Virrei Amat i el passeig de Fabra i Puig  (Passeig de Fabra i Puig, 225). Aquest serà un dels 10 punts que ofereix aquesta prova pilot a nivell de ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies