Oberta la Fira de Nadal i Reis a Nou Barris

Un mercat nadalenc sense les multituts del centre de la ciutat

Ja fa dies que els llums de colors il·luminen els carrers. Un ambient nadalenc que s’ha potenciat des d’ahir amb la inauguració de la Fira de Nadal i Reis a la Marquesina de la via Júlia, que correspon a l’Eix Comercial Nou Barris Centre Comerç. El mercadet estarà obert fins al 5 de gener amb un horari de 10 a 21h, excepte els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener, que els stands podran romandre tancats entre les 14 i les 18h. Com ja és habitual els darrers anys, entre les parades n’hi ha les que ofereixen dolços, bijuteria, regals i artesanies, i també aquelles que es mantindran només fins al dia 25, les que venen guarniments nadalencs per fer el pessebre, les típiques boletes de la sort, els cartells o guirnaldes lluminoses o allò que acostuma a ser l’estrella, la planta de Nadal, la ponsètia. Majoritàriament de color vermell, però també amb altres colors i detalls.

A banda de les parades, la fira de Nou Barris organitzarà activitats i tallers per als infants.  La fira és una bona opció per a aquells que volen gaudir de l’ambient nadalenc però sense les multituts que es donen en altres mercats, com de la catedral o la Sagrada Família.