La vida (secreta) de les libèl·lules

La Biblioteca Nou Barris exposa les instantànies del naturalista i fotògraf Albert Planàs

Fins al proper dia 15 podeu veure a la Bilbioteca Nou Barris una petita mostra de les milers de fotografies que ha fet el fotògraf i naturalista Albert Planàs a les libèl·lules del Parc Natural de Collserola, on creu que hi ha més d’una vintena d’espècies d’aquests insectes. Coneguts popularment com espiadimonis, cavallets del dimoni, parotets o estiracabells, Planàs ha assegurat que existeixen a la Terra des de fa 300 milions d’anys. A través de les fotografies i dels tallers que ofereix, el naturalista desvetlla alguns dels secrets fascinants d’aquests insectes, com per exemple, que quan copulen s’ajunten en forma de cor.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies