L’ascensor de les mil avaries

Els veïns de Ciutat Meridiana es queixen de les incidències constants de l’ascensor inclinat

L’ascensor inclinat de Ciutat Meridiana es va inaugurar el juliol de 2007 com a un sistema novedós a Barcelona, ja que es trobava entremig d’un funicular i un ascensor. Uneix els 32 metres de desnivell existents entre l’avinguda dels Rasos de Peguera i el carrer de les Agudes i, per tant, millora la mobilitat dels veïns d’un barri amb pendents. El problema és que l’ascensor, al qual els veïns anomenen popularment el “Papamòbil” no ha acabat mai de funcionar bé i ha registrat molts problemes i avaries.

L’any 2013 fins i tot es va aturar el servei durant 4 mesos a l’estiu per solucionar totes les incidències i enfortir el sistema, però el temps ha demostrat que encara no s’ha trobat una solución definitiva. Les incidències perduren i els veïns ja s’han acostumat a apropar-se a l’ascensor amb incertesa per comprobar si funciona o no. Tal i com ens comenten diversos usuaris de l’ascensor, com Ángeles Lázaro: “L’ascensor és una cosa molt bona si no fallés. I clar, és un fracàs perquè la gent ve amb la compra confiada que l’ascensor funciona, i resulta que no funciona.” També es queixen de la poca ventilació que té, un fet que complica l’ús en els mesos d’estiu o quan li dóna el  sol, però sobretot quan una incidència atrapa veïns dins la cabina.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies