Un Circ d’Hivern ple de poesia sobre els que fugen de la realitat

Invisibles, l’aposta reflexiva del 21è Circ d’Hivern s’estrena avui

L’Ateneu Popular de 9 Barris estrena avui el 21è Circ d’Hivern, Invisibles. Una historia de diverses fugides i exilis físics o personals, teixida a través de la música en directe, la poesia i molt circ. L’espectacle Invisibles és l’aposta nadalenca que ofereix l’Ateneu Popular de 9 Barris a partir de dissabte 17 i fins al 22 de gener. Una obra en què diferents tècniques circenses es combinen amb la música en directe i una bona ambientació per construir escenes poètiques i inspiradores, que conviden a la reflexió sobre el concepte de la fugida i el que es deixa enrere. Es tracta d’una proposta dirigida a tots els públics, que trobarà lectures personals de cada espectador sobre el concepte de la fugida.

L’obra ha estat creada sota la direcció de Joan Ramon Graell i Joan Arqué per a la cita més esperada de l’Ateneu. Sobre l’escenari trobem cinc artistes en constant moviment: Blai Juanet, Griselda Juncà, Jordi Serra, Tomeu Amer, Deborah Cobos, guiats per les melodies en directe del músic Marc Sastre. Tots plegats han investigat sobre el concepte de fugida, no només en els termes bèl•lics o de conflicte que ens arriben pels mitjans de comunicación i que han acabat convertint en invisibles els refugfiats, sinó també en un concepte més invisible, la fugida de les pors, la soledat o les responsabilitats.

Trobareu tota la informació sobre Invisibles en aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies