Festa de Joguines Solidàries

La campanya lliurarà les donacions a Districte en un acte lúdic

Aquesta tarda de 17 a 20h l’Eix maragall organitza una festa al pati de la Seu del Districte per entregar les donacions dels darrers dies, pertanyents a la campanya Joguines Solidàries.

Joguines Solidàries és una campanya de recollida de joguines que vol ajudar a nens i nenes que viuen sota el llindar de la pobresa a Nou Barris, de manera prioritària, així com a altres districtes de la ciutat. L’any 2014 van ajudar més de 600 infants, i al 2015 va atendre gairebé 1.000. Aquest any es vol superar els 1.200. Per això, amb l’objectiu de no deixar a cap nen sense Nadal, fan una crida als veïns i veïnes perquè col·laborin difonent la campanya o bé contribuint directament a través de la donació de joguines noves, o en bon estat, material escolar i esportiu, caramels envasats, complements, literatura infantil i juvenil, i qualsevol article susceptible de ser regalat a menors entre 0 i 14 anys excepte menjar i roba. Els donatius es poden lliurar als voluntaris de l’estand situat a la Fira de Nadal i Reis de Nou Barris. També podeu contactar amb Joguines Solidàries a: [email protected] o trucar en horari d’oficina al 655 839 980 i concertar una visita al magatzem al carrer de Casals i Cubero.

La iniciativa és obra de l’Església 9Barris i l’Esplai Aventura, en col·laboració amb l’Eix Comercial de Nou Barris Centre Comerç i l’Ajuntament de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies