La línia 122 d’autobús amplia el recorregut al Turó de la Peira

El Bus del Barri del Turó de la Peira connecta finalment la part alta

Des d’aquesta semana els veïns de la part alta del Turó de la Peira ho tenen més fácil per accedir al CAP o al mercat. Després d’anys de reivindicacions i esperes, el Bus del Barri 122 ha modificat el recorregut per connectar els carrers de la Vall d’Ordesa i del Cadí amb la resta del Turó de la Peira. Un canvi que satisfà als veïns, tal i com ens explica Antonio Silva, de l’Associació de Veïns del Turó de la Peira: “S’ha complert la paraula. Es va dir a la reunió que a veure si era possible que fos abans dels torrons i és un fet.”

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha afegit dues noves parades del Bus del Barri 122 en el seu pas pel passeig de Fabra i Puig, carrer de la Vall d’Ordesa i del Cadí, al Turó de la Peira. Un canvi que beneficia unes comunitats de veïns envellides en una zona fins ara poc comunicada amb els serveis bàsics del barri. El canvi també és positiu per als alumnes de dos centres educatius i un casal de gent gran. Tal i com també ens comenta Silva: “Tenim tota la part nord i el casal d’avis de Can Peguera que està a la part de Fabra i Puig i les escoles que hi ha allà, doncs és un benefici per a ells.”

Els veïns feia anys que reclamaven l’ampliació del recorregut del bus per connectar la zona  amb serveis bàsics com el mercat o el CAP. Però primer es van haver d’adaptar alguns carrers per permetre el pas dels vehicles, com ara un gir al carrer de Canfranc, i després ha calgut l’aprovació de TMB.

El nou recorregut de la línia 122 arrenca al passeig de Fabra i Puig, a l’altura del carrer del Teide, per continuar una illa més enllà i girar pel carrer de la Vall d’Ordesa on té dues noves parades fins arribar al passeig de la Peira, on enllaça amb el recorregut original.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies