Acabem el 2016!

Des de NouBarris.Net recordem alguns dels fets més destacats de l’any

Deixem el 2016, un any que a Nou Barris ens ha deixat moltes notícies. Hem tingut obres com les que s’han realitzat a Can Basté per millorar-ne la seguretat, o les que han millorat les comunicacions entre Vallbona i Montcada i Reixac a través del camí del Rec Comtal. També han arrencat les obres per recuperar els interiors d’illa de la Guineueta i a Canyelles, un cop es comencen a retirar les bastides, ja es poden veure els nous colors dels blocs.

Ha sigut un any d’estrenes com l’espai familiar de les Roquetes a l’EBM El Torrent, els horts urbans de la Prosperitat i de Porta o l’àrea d’esbarjo de gossos de la Prosperitat. Però també un any en què s’han consolidat projectes com l’Ateneu la Bòbila, que ha celebrat el seu primer aniversari i en què el Ton i Guida ha arribat als 10 anys

Durant el 2016 s’ha debatut sobre la pobresa en una jornada participativa i en un plenari extraordinari. També és l’any en què el Prospebeach ha recuperat la sorra. Espais del nostre districte també han sigut noticia a la resta de la ciutat, com la plaça de Llucmajor, que s’ha convertit en la plaça de la República o el Passatge de Santa Eulàlia, que després d’anys de lluites dels seus veïns ha iniciat el camí per preserva les casetes baixes de la família del pintor Ramon Casas.

L’equip de NouBarris.Net us dessitja una bona entrada d’any.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies