‘Historia de much@s’, una història de bullying convertida en curtmetratge

Joves de Ciutat Meridiana creen un curt com a eina educativa per lluitar contra l’assetjament escolar

Una dotzena de joves de Ciutat Meridiana han escrit el curtmetratge ‘Història de much@s’. Deu minuts de ficció basats en fets reals que pretenen sensibilitzar els estudiants sobre els efectes de l’assetjament escolar.

Els joves del Projecte Ciutat Esperança han concebut el curtmetratge com una il·lustració de les diferents formes que adopat el bullying i de les complicitats de l’entorn que ho faciliten. S’han inspirat en un cas real i l’han portat a la ficció després de tot un procés de sensibilització. Primer van fer tallers de comunicación no violenta i de sensibilització amb el tema, després van escriure el guió, i finalment es va gravar  i editar el curtmetratge al juny, amb la col·laboració de joves d’altes entitats i centres de Ciutat Meridiana. En total, han estat uns sis mesos de creació.

Aquest és el tercer projecte audiovisual dels joves del Projecte Ciutat Esperança, un programa coordinat pel col·lectiu El Parlante i el Pla Comunitari de la Zona Nord, en el marc del PES Cruïlla – Salesians Sant Jordi. Ara, el col·lectiu El Parlante redacta una guía educativa per difondre el curtmetratge a escoles i centres, com una eina de reflexió i conscienciació per lluitar contra el bullying. De moment el podeu veure al Youtube.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies