La campanya Joguines Solidàries arriba a la recta final

La iniciativa arribarà a 1.200 nens i nenes en situación de risc

Durant un mes molts veïns i veïnes de Nou Barris s’han apropat fins a la carpa que Joguines Solidàries té a la Fira de Nadal de la via Júlia per lliurar joguines en bon estat. Ara els voluntaris de la campanya treballen preparant les bosses que seran entregades a nens i nenes en situació de risc a partir de demà, a partir de les llistes confeccionades per Serveis Socials. Aquesta iniciativa de l’Església 9Barris, en col·laboració amb l’Esplai Aventura i Nou Barris Centre Comerç, arriba enguany a la seva tercera edició. Rebran les joguines uns 1.200 infants que són derivats pels serveis socials i que majoritàriament són del districte. Tot un èxit ja que, des que va compençar la campanya fa tres anys, s’ha aconseguit duplicar el nombre d’infants atesos.

L’Església 9 Barris demana suport en aquest tram final de la campanya, molt especialment per aconseguir joguines per a totes les franjes d’edat, tal i com ens comenta Samuel Aran, pastor de l’Església 9Barris i coordinador de la campanya Joguines Solidàries: “El que necessitem sobretot és perfil de 8 anys a 14, que és el perfil més complicat. És cert que a hores d’ara perfils de 7 cap abaix els tenim coberts. Si algú ens porta una joguina de menys de 7 anys no l’utilitzarem per les famílies que tenim derivades, intentarem derivar-la a una altra campanya, a una altra iniciativa, a una altra entitat que treballi en el mateix nivell d’implicació amb els serveis socials.”

Aquelles persones que vulguin col·laborar amb la campanya encara hi són a temps, ja que la parada de recollida de joguines seguirà oberta fins al dia 5.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies