11-17 km de cursa al voltant del Castell de Torre Baró

Una prova nocturna a través de Collserola

Un cop acabats els àpats nadalencs oficials, avui els runners teniu un repte: la cursa trail del Castell de Torre Baró amb dues distàncies per triar: 11 o 17 quilòmetres que comencen a l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana i que recorrerà la serra de Collserola, donant la colta al castell de Torre Baró. La sortida és a les 17.30h i, per tant, els participants faran tot el recorregut de nit, ajudats de frontals.

A més de l’aspecte esportiu i de superació de la prova, cal destacar que també té un componen benèfic, ja que l’organització col·labora amb el Centre Cruïlla de Ciutat Meridiana, i les donacions que s’han recaptat amb les incripcions es destinaran al manteniment, netaja i adequació de zones de Collserola. A més, també es realitza una recollida d’aliments a l’hora del lliurament de dorsals.

Aquest és el segon any que té lloc aquesta cursa. La primera edició va reunir 440 participants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies