Obres de millora als carrers de Vilapicina i Teide

Els dos trams es tallaran al trànsit demà dijous

Entre el passat dilluns i demà dijous es duen a terme obres de millora del paviment de la calçada als carrers de Vilapicina i del Teide. Avui els cotxes encara hi podran transitar amb mínimes restriccions, mentre els operaris preparen la calçada. Dijous dia 12, però, el carrer de Vilapicina i el tram del carrer del Teide per sota de Fabra i Puig quedaran tallats al trànsit entre les 8 del matí i les 19h del vespre. Els vehicles i la línia de bus del barri 122 es desviaran pel passeig de Fabra i Puig i el passatge de les Palmeres per salvar aquest tram. El passatge de les Palmeres invertirà aquest dia el sentit de circuació entre el carrer d’Espiell i el passeig de Fabra i Puig per fer-ho possible.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies