Un procés participatiu per decidir el futur dels carrers d’Aiguablava i de Portlligat

Mobilitat, accessibilitat, zones verdes o espais d’esbarjo seran alguns dels temes a tracta durant la jornada

Els veïns i veïnes de la Trinitat Nova podran participar avui en una jornada oberta per decidir la futura urbanització dels carrers d’Aiguablava i de Portlligat. Una actuació que s’emmarca en el Pla de Barris, un pla de xoc que vol revertir situacions de desigualtat a 16 barris de la ciutat mitjançant accions en l’àmbit social, econòmic i urbà en el termini del 2016 al 2020.

Durant la jornada participativa es vol treballar el projecte de millora de les dues vies juntament amb el veïnat del barri i concretar diversos aspectes, com són la mobilitat, l’accessibilitat, les zones verdes o els espais d’esbarjo de la zona. Per fer-ho es parteix dels diagnòstics previs elaborats per l’Associació de Veïns de la Trinitat Nova i dels estudis i procesos participatius previs del Pla de Barris.

La jornada d’avui vol facilitar que els veïns i les veïnes de la Trinitat Nova puguin fer comentaris i propostes sobre la futura intervenció. La trobada tindrà lloc a l’Ateneu de Nou Barris de 19 a 21h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies