En marxa les obres de construcció del poliesportiu del Turó de la Peira

Es  preveu que la nova piscina s’inauguri a mitjans de 2018

Fa uns dies van començar les obres per construir la piscina i la pista poliesportiva del Turó de la Peira, al carrer de Sant Iscle. La piscina antiga es va començar a enderrocar el passat mes de juliol i ara, un cop preparat el terreny, s’està treballant per aixecar el nou equipament esportiu. Seran unes obres llargues, es preveu que acabin cap a mitjans de 2018, ja que a més de l’equipament, es remodelarà tot l’entorn: l’antiga pista de futbol sala del CFS Montsant i els interiors d’illa. S’eliminaran les barreres arquitectòniques per guanyar en accessibilitat, tant al poliesportiu com a l’escola Calderón, i es crearan zones enjardinades entre el carrer de Sant Iscle i el passeig de Pi i Molist. En total, es renovarà per complet l’aspecte de  4.407 metres quadrats de superficie, amb un pressupost d’uns 10 milions d’euros.

Es tracta d’un dels projectes emblemàtics del mandat pel Districte i l’Institut Barcelona Esports, per donar resposat a una reivindicació histórica del barri, que feia molts anys que demanava la remodelació completa de la piscina,  construïda el 1973 i ja obsoletes. Dins el projecte també va entrar la demolició de la pista de futbol sala del CFS Montsant, una pista a l’aire lliure que també estava pendent de reformes des de fa temps.

Està previst que la piscina se situï a la planta baixa del nou edifici i el poliesportiu tindrà accés des del carrer de Sant Iscle. Una rampa exterior connectarà directament amb la pista superior, que estarà situada sobre la piscina i s’envoltarà d’una xarxa per on creixerà vegetació. Des d’aquest punt es podrà veure el jardí que envoltarà l’edifici. Està previst que aquest espai també pugui ser utilitzat per fer-hi tot tipus d’esdeveniments.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies