Comencen les obres per millorar la seguretat dels vianants a la Meridiana

S’instal·laran barreres de formigó per protegir les persones que es quedin a les illes

Comencen les primeres obres per pacificar l’avinguda Meridiana. En el cas del nostre districte, aquestes primeres actuacions es queden gairebé a les portes, al passeig de Fabra i Puig. A partir d’avui engeguen les obres que tenen per objectiu millorar la seguretat dels vianants a la Meridiana. S’intal·laran barreres prefabricades de formigó per protegir els 22 refugis de vianants, és a dir, les illes entre els carrils de les dues direccions. També s’adaptarà la senyalització horitzontal, per augmentar la visibilitat d’aquests refugir i, per tant, donar més seguretat als vianants que els utilitzin. Aquestes mesures s’implantaran en el tram comprès entre el carrer de València i el passeig de Fabra i Puig. La Meridiana és una via amb un trànsit rodat molt elevat, i per evitar provocar caravanes, es treballarà de nit, ocupant un carril de cada alçada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies