Èxit del 21è Circ d’Hivern

Invisibles baixa el teló avui amb entrades exhaurides

Si encara no heu vist Invisibles, l’espectacle del Circ d’Hivern d’enguany, haureu d’esperar una altra ocasió. Avui és la darrera funció, i com ha passat en la majoria de vegades, les entrades estan exhaurides. El públic, doncs, ha tornat a donar suport a una de les apostes creatives estrella de la producció de l’Ateneu Popular de 9 Barris.

A l’obra es combinen diferents tècniques circenses amb la música en directe i una bona ambientació per construir escenes poètiques i inspiradores, que conviden a la reflexió sobre el concepte de la fugida i el que es deixa enrere. Es tracta d’una proposta dirigida a tots els públics, que trobarà lectures personals de cada espectador sobre el concepte de la fugida.

L’obra ha estat creada sota la direcció de Joan Ramon Graell i Joan Arqué. Sobre l’escenari trobem cinc artistes en constant moviment: Blai Juanet, Griselda Juncà, Jordi Serra, Tomeu Amer, Deborah Cobos, guiats per les melodies en directe del músic Marc Sastre. Tots plegats han investigat sobre el concepte de fugida, no només en els termes bèl·lics o de conflicte que ens arriben pels mitjans de comunicación i que han acabat convertint en invisibles els refugfiats, sinó també en un concepte més invisible, la fugida de les pors, la soledat o les responsabilitats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies