Pies para qué os quiero

Dansa comunitària interpretada per veïnes i veïns de la Trinitat Nova

Veïns i veïnes de la Trinitat Nova ballaran avui a l’Ateneu Popular de 9 Barris dins l’espectacle ‘Pies para qué los quiero’. Una creació que forma part de ‘Barris en dansa’, un projecte de dansa comunitària que es desenvolupa a diversos barris de la ciutat. Sense que sigui necessaria l’experiència previa, i gràcies al suport dels professionals, veïns de Les Corts, la Trinitat Nova i el Guinardó han participat en la creació d’un espectacle de dansa contemporània.

Un espectacle que s’ha construït amb trobades setmanals, treballant per parts a cadascún dels barris participants. Un cop treballades totes les parts ha arribat el moment d’unir les peces i presentar l’espectacle resultant als barris participants i que acabarà amb una darrera representació al Mercat de les Flors. ‘Pies para que os quiero’, una frase extreta dels diaris de Frida Kahlo, vol ser una peça vitalista, una invitació a compartir idees, emocions i suggeriments. L’espectacle comença a les 18h a l’Ateneu Popular de 9 Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies